Wat is de bookmaker bonus?

De bookmaker bonus is een soort van welkomstcadeau van de bookmakers voor nieuwe spelers of een beloning voor bestaande spelers. Iedere bookmaker biedt bonussen aan en ze kunnen onderling verschillen. We hebben daarom een lijst opgesteld met alle soorten bonussen die je kunt krijgen van een bookmaker.

Regelmatige bookmakerbonussen

gratis wedden

Gratis wedden

Gratis wedden is natuurlijk de perfecte manier om voor het eerst een gokje te wagen op een sport- of voetbalwedstrijd ...
Read More
no deposit bonus

No deposit bonus

De beste bonus bij het wedden op sport is ongetwijfeld de no deposit bonus. Het is een bonus zonder storten ...
Read More
stortingsbonus

Stortingsbonus

Voor de liefhebber van het doen van het wedden op sport bij bookmakers zijn er veel verschillende soorten promoties. De ...
Read More

De bookmaker bonus

Een bookmaker bonus kun je zien als een vorm van promotie van een bookmaker. Een bookie wil natuurlijk dat je graag komt spelen. Wanneer je aan de voorwaarden voldoet, bijvoorbeeld door jezelf te registreren of door geld te storten op het account, kun je een bonus van de bookmaker krijgen. De meest gebruikelijke bonussen zijn de zogenaamde gratis weddenschappen, ofwel free bets. Maar ook risk-free bets of odds boosts komen voor.

bookmaker bonus

Een goede bookmaker bonus maakt het meedoen aan online sportweddenschappen natuurlijk nog veel leuker

Een goede bookmaker bonus maakt het meedoen aan online sportweddenschappen natuurlijk nog veel leuker. Of jij ook gebruik kunt maken van een bonus hangt af van de voorwaarden die de bookmaker stelt. Het is vrijwel nooit mogelijk om de bonus direct uit te laten betalen. Je zult als speler daarom altijd eerst aan de voorwaarden moeten voldoen om de bonus vrij te kunnen spelen of om de bonus in te wisselen voor echt geld. Bonusvoorwaarden die je vaak tegen zult komen zijn de minimum quotering, een maximum tijdslimiet, een bonusbedrag of een minimaal aantal rondspeelvoorwaarde.

Je wilt als speler natuurlijk wel altijd een bonus vinden die het beste bij jouw manier van spelen. Welke bonus dat uiteindelijk is hangt natuurlijk af van het soort bonus, maar ook andere dingen zijn belangrijk zoals de voorwaarden. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van alle verschillende bookmaker bonussen in Nederland.

De allerbeste bookmaker bonus

Iedere bookmaker biedt zijn eigen bonussen aan. Voor sommige bonussen hoef je je alleen maar te registreren, terwijl je bij andere eerst een bepaald bedrag zult moeten storten op je account. Er zijn veel verschillende soorten, maar vrijwel altijd zijn er bonus voorwaarden van toepassing.

Je moet de bookmaker bonus zien als een soort van welkomstcadeau. Ze zijn bedoeld om nieuwe spelers aan te trekken of om een al bestaande speler te bedanken voor hun loyaliteit.

Hoewel sommige bookmakers een (eerste) storting als voorwaarde stellen om een bonus te kunnen weggeven, zijn er ook bookies waar je je alleen maar hoef te registreren voor de bonus. Dit zijn echte de beste stortingsbonussen.

Over het algemeen moet je als speler aan bepaalde voorwaarden voldoen om de bonus vrij te kunnen spelen en ze om te kunnen zetten naar echt geld. Kijk als speler dus altijd goed naar de kleine lettertjes van de bookmaker bonus.

de beste bookmaker bonussen

Kies een bookmaker met de beste bonus

Bij het vergelijken van bookmakers kijk je natuurlijk naar de bonus, want de bonus is de manier om nieuwe spelers aan te trekken. Ben je geรฏnteresseerd in gratis weddenschappen, extra speelgeld of een cashback bonus? Het is dan zeker de moeite waard om eens te kijken welke speciale acties de bookmakers je aan te bieden hebben. Vrijwel alle bookmakers hebben op hun goksite een speciale pagina met daarop alle bonusacties. Bij het vergelijken van de bookmakers merk je daardoor als snel dat er grote verschillen zijn. De ene verdubbelt het gestorte bedrag en een ander doet af en toe een gratis weddenschap. Een bonus zegt natuurlijk nog niet veel over de kwaliteit die de bookmaker je te bieden heeft. De acties zouden dus niet allesbepalend moeten zijn bij het kiezen van een bookmaker.

Een overzicht van de soorten bookmaker bonussen

Er worden heel veel soorten bonussen aangeboden door de bookies. Er zijn speciale bonussen voor nieuwe spelers, maar ook voor al bestaande spelers. We zullen ze kort met je doorlopen in het volgende bookmaker bonus overzicht.

De stortingsbonus

In het Engels noemen we de stortingsbonus ook wel een deposit bonus. Het is een bonus die je als speler ontvangt wanneer je geld stort op je account. Je krijgt dan een bepaald percentage of een vast bedrag extra op je account bijgeschreven.

Dit soort deposit bonus kom je veel tegen bij sports bookmakers en is heel populair als welkomstcadeau voor nieuwe spelers. Voor de al bestaande spelers is er over het algemeen ook een stortingsbonus beschikbaar. Wanneer je opnieuw geld toevoegt aan je account zul

je ook van dit soort bonussen kunnen profiteren. We noemen ze dan ook wel een reload bonus.

Free bet bonus

De free bets bonus, ofwel gratis wedden, is een gratis bookmaker bonus. Je komt ze tegen in twee verschillende vormen:

De eerste soort free bet zul je terugvinden in de vorm van een voucher. Een coupon waarmee je gratis weddenschappen kunt plaatsen op sportevents. Deze vouchers hebben over het algemeen een vaste waarde van 5 euro deposit.

Het tweede soort free bet is over het algemeen in de vorm van gratis speelgeld met dat speelgeld of speelsaldo kun je als speler gratis wedden op sport evenementen en bovendien ook nog eens helemaal zelf de waarde van je inzet bepalen.

No deposit bonus

Een bonus zonder geld te hoeven storten, ofwel de no deposit bonus is onder spelers de populairste bonus. Je hoeft bij de bookmaker geen geld te storten op je account en kunt meteen een weddenschap afsluiten met het gratis tegoed dat je van de bookmaker hebt gekregen. De bonus zonder storten kom je meestal tegen in de vorm van gratis speelkrediet en free bets.

Net zoals vrijwel andere bonussen, ben je ook bij dit type bookmaker bonus wel gehouden aan bepaalde voorwaarden.

Verhoogde quoteringen bonus

De odds boost bonus, misschien ken je hem. We bedoelen daarmee een bonus voor verhoogde quoteringen. Voor spelers een hele interessante bookmaker bonus. Waarom? Deze bonus geeft je als speler namelijk de kans om in te zetten op sport weddenschappen waarvan de quoteringen speciaal verhoogd zijn. Je hebt dus een kans om nog veel meer geld te winnen! Je komt deze regelmatig tegen bij het online voetbal gokken.

Risicoloze weddenschappen

Bij dit soort bookmaker bonus heb je, je raadt het al, geen risico. Risk free bets zijn weddenschappen die zijn verzekerd door de bookmaker. Als je deze weddenschap zou verliezen, dan betaalt de bookmaker jouw inzet terug. Meestal in de vorm van een gratis weddenschap.

Cashback bonus

Een cashback bonus is een andere vorm van een risicoloze weddenschap. Deze bookmaker bonus komt namelijk min of meer op hetzelfde neer. Het is een soort verzekering op een weddenschap.

Er is een verschil met een normale risk-free bet: bij een cashback bonus zul je de verloren inzet terugkrijgen in de vorm van echt geld op je spelersaccount.

Mobiel storten bonus

Dit soort bonus is meer een zeldzaamheid, maar sommige bookmakers hebben een speciale promotie voor spelers die voor de eerste keer een storting doen via een mobieltje.

Steeds meer spelers gebruiken hun telefoon om mee te doen met live weddenschappen. Dit type bookmaker bonus zal dus steeds vaker voor gaan komen.

Bonus voor het doorverwijzen van vrienden

Wanneer een vriend of vriendin van je zich aanmeldt bij de bookmaker en jou als referentie opgeeft ontvang jij een bonusbedrag op je account. Het bedrag dat je krijgt hangt af van het bedrag dat je vriend stort en inzet. Een leuke bookmaker bonus, maar je komt hem helaas maar weinig tegen.