Voor de liefhebber van het doen van het wedden op sport bij bookmakers zijn er veel verschillende soorten promoties. De stortingsbonus is voor jou als speler de bonus die je zeker het meeste voordeel oplevert. Dat komt omdat je voor deze bonus wel iets moet doen; geld storten namelijk. En voor die extra moeite die je neemt, wordt je dan ook goed beloond. Daarom is de stortingsbonus zo enorm interessant.

Wanneer je een nieuwe speler bent dan zijn er ongelofelijk veel verschillende soorten promoties. De een nog bonus klinkt nog beter dan de andere en het is natuurlijk heel leuk om kennis te maken met gokken zonder dat je geld hoeft te storten. Het jammere aan veel van deze bonussen is dat het juist om allemaal heel kleine bedragen gaat. Leuk natuurlijk, die paar gratis Euroยดs cadeau, maar uiteindelijk is dat niet waarom je het spelletje speelt, toch? We willen namelijk allemaal die grote prijzen pakken. Gelukkig is er ook nog de stortingsbonus.

De bonus bij je eerste storting

Iedere serieuze speler zal vroeg of laat een storting doen. De spelers die geld op hun account zetten zijn dan ook het soort spelers waar de bookmaker een goede relatie mee wil opbouwen. Een bookmaker geeft daarom veel liever een stortingsbonus weg dan bijvoorbeeld een gratis weddenschap. De bonus die de bookmaker weggeeft bij de eerste keer dat je geld stort is bijna overal hetzelfde. Vrijwel alle wedkantoren geven namelijk een 100% bonus bij een eerste storting. Iedere euro die je inlegt wordt verdubbeld. Leg je dus โ‚ฌ 50 in, dan maakt de bookmaker er โ‚ฌ 100 van. Dat is natuurlijk een veel betere deal dan gratis wedden ter waarde van een paar euro.

Stortingsbonus bij een volgende keer inleggen

De stortingsbonus is vaak een totaalpakket van verschillende soorten bonussen. Vaak krijg bij je bij de eerste storting ook nog andere dingen gratis. Wanneer je een opnieuw geld wilt inleggen zijn er vaak ook nog mooie bonussen, maar de tweede, derde of vierde keer zijn de bonussen bijna nooit zo hoog als de eerste keer. Vaak is de bonus die je krijgt voor een volgende storting 50% of 25%. Dat is iets om op te letten bij je eerste storting. Ben je van plan om kort na je eerste storting nog een bedrag in te leggen, dan kun je het beste de eerste keer een hoger bedrag storten. Zo profiteer je optimaal van de stortingsbonus.

Maximale bonus bij een storting

Natuurlijk kun je niet onbeperkt je storting laten verdubbelen. Bij de promotie staat daarom altijd goed aangegeven wat de reikwijdte van de actie is. Vaak is er een bepaald minimum bedrag dat je moet storten, maar is er ook een maximum gekoppeld aan de bonus bij de storting.

Stel, de stortingsbonus is 100%, met een limiet van โ‚ฌ 100. Wanneer je een bedrag stort van โ‚ฌ 100, dan ontvang je ook โ‚ฌ 100 aan bonus, wat natuurlijk een verdubbeling is. Stort je bijvoorbeeld โ‚ฌ 200 euro zul je volgens de promotie ook de maximale bonus van โ‚ฌ 100 ontvangen. Het advies dat we je kunnen geven is om te kijken naar de limiet en genoeg, – maar niet teveel – in te leggen om zoveel mogelijk van de maximale bonus bij je storting te kunnen pakken. Wil je meer inleggen, wacht dan gewoon op de volgende kans om met een goede bonus geld te storten in je account.

Goed om te weten over de stortingsbonus

  • De stortingsbonus is er zowel voor nieuwe spelers als voor spelers die al eerder bij een bookmaker hebben gespeeld. Het bedrag van de bonus kan echter verschillen.
  • Je krijgt geen echt geld cadeau. Je kunt dus geen geld storten en daarna de bonus in zijn geheel opnemen. Wil je de bonus opnemen dan zul je het gekregen tegoed eerst een aantal keren moeten rondspelen. Lees dus de regels rondom deze promotie voordat je geld stort.
  • Er is vrijwel altijd een maximum aan de stortingsbonus. Wil je optimaal profiteren, stort dan precies genoeg voor de maximale bonus en stort de rest bij de volgende promotie.

Stortingsbonus: Veel gestelde vragen (FAQ)

Wat is het best: een stortingsbonus of een geen stortingsbonus?

Van de twee is de stortingsbonus echt de betere promotie. De geen stortingsbonus lijkt misschien beter, maar is bedoeld als welkomstbonus. Nieuwe spelers kunnen zo op een laagdrempelige manier de kwaliteiten van de bookmaker ervaren. Een serieuze speler zal altijd geld storten en dat is het soort spelers waar een bookie naar op zoek is. Het is dus niet meer dan logisch dat de bonus bij het storten van geld veel beter en daardoor ook interessanter is.

Hoe claim je een stortingsbonus?

Bij iedere bookmaker kun je op de site de lopende promoties terugvinden. Maar het is natuurlijk niet te doen om zelf alle sites af te struinen naar een interessante stortingsbonus. We hebben daarom al een handig overzicht samengesteld met daarin de bookmakers met de beste stortingsbonus. Als speler kun jij daar meteen profijt van.

Hoeveel moet je storten voor de bonus?

Om de promotie voor zowel jou als voor de bookmaker zelf interessant te maken is er altijd een onder- en een bovenlimiet aan de bonus voor de storting verbonden. Het minimale bedrag dat je kunt overmaken is bijvoorbeeld โ‚ฌ 10. Je kunt het altijd duidelijk terugvinden bij de regels rondom de bonus.

De voorwaarden bij een stortingsbonus?

Wil je geld op je bookmaker account zetten, dan is het een goed idee om altijd op zoek te gaan naar de beste stortingsbonus. Je gestorte geld verdubbelen, zorgt namelijk toch voor dubbel zoveel spanning en plezier. Wel is het altijd goed om de voorwaarden door te lezen.

Kan een stortingsbonus worden gecombineerd met andere promoties?

Iedere site heeft eigen promoties. Soms gunt een site je daarom naast de bonus bij een storting ook nog andere voordelen, zoals bijvoorbeeld een gratis weddenschap of een weddenschap zonder risico.

Hoe moet ik geld storten voor de bonus?

Profiteren van de stortingsbonus kan op verschillende manieren. Op een internationale site kun je geld inleggen met bijvoorbeeld een creditcard. Bij een Nederlandse bookmaker is het natuurlijk veel gemakkelijker om geld te storten via iDEAL.

Is een stortingsbonus alleen voor nieuwe spelers?

Dat ligt aan de voorwaarden en dan kan daardoor per site verschillen. Op deze site vind je een vergelijking van de bookmakers met hun stortingsbonus. Over het algemeen kun je stellen dat iedere speler kan profiteren van de bonus. De hoogte kan alleen verschillen, afhankelijk of het een welkomstbonus of een zogenaamde reload bonus is.