Gratis wedden is natuurlijk de perfecte manier om voor het eerst een gokje te wagen op een sport- of voetbalwedstrijd. Je kunt het zo een keertje uitproberen zonder dat het je iets kost. Voor zowel de echte liefhebber als de beginner natuurlijk ideaal, want misschien win je wel een mooie prijs zonder dat je eigen geld hoeft in te zetten.

Gratis wedden op sport- en voetbal wedstrijden

De gratis weddenschap kun je in verschillende vormen op internet terugvinden. Je hebt bookmakers waar je een free bet bonus krijgt met een waarde van de inzet van je eerste weddenschap. Er zijn ook bookmakers die na een eerste weddenschap nog veel meer uitkeren in de vorm van nog meer gratis weddenschappen. Tussen de bookmakers kunnen de voorwaarden van wel verschillend zijn, dus lees goed de kleine lettertjes.

Er zijn verschillende manieren om gratis te wedden

Wanneer je de beste bookmaker promoties met elkaar vergelijk zul je zien dat er verschillende manieren zijn waarop een wedkantoor je aan kan bieden om gratis te wedden. We zullen de free bets, gratis weddenschappen bonus en risicoloze weddenschappen even kort aan je uitleggen.

Free bet bonus

De free bet is een speciale promotie of aanbieding van een bookmaker om gratis te kunnen wedden zonder storten op voetbal of een ander soort sportwedstrijd. Je ziet vaak dat de free bet vaak wordt gebruikt bij specifieke evenementen, bijvoorbeeld bij het EK-voetbal of bijvoorbeeld Wimbledon. Met een free bet kun je gerust inzetten, want de weddenschap was gratis en kost je dus helemaal niets. Win je, dan is het kassa! Want de winst is wel gewoon voor je. Soms kun je een winst gelijk omzetten in cash, maar het kan ook voorkomen dat je de winst eerst nog een keer moet inzetten. Lees dus altijd goed de voorwaarden van de free bet promotie.

De risicoloze weddenschap

Er bestaat ook een zogenaamde Risk Free bet. Dat is uiteindelijk ongeveer hetzelfde, want ook hiermee kun je gratis wedden. Wat er anders is aan deze vorm van de free bet is dat je wel geld op je account moet hebben staan. Bij winst krijg je dezelfde uitkering als normaal en is het een gewone weddenschap. Maar als je verliest dan krijg je je inzet weer terug van de bookmaker.

Gratis wedden met een welkomst promotie

Misschien is deze bonus wel de allerbeste manier om gratis te wedden. Je krijgt van de bookmaker namelijk gratis speeltegoed waar je meteen gratis mee kunt wedden op voetbal en sport. Belangrijk is dat je wel de voorwaarden even doorleest, want vaak moet je weddenschap aan bepaalde quoteringen voldoen en moet je wedden van voor een bepaald bedrag. Hoeveel je kunt cashen verschilt ook per bookmaker, vaak zijn daar bepaalde regels voor.

Wil je ook gratis wedden?

Ben je nieuw in de spannende wereld van het wedden dan is het misschien wel een goed idee om te zoeken naar de beste free bets. Je hebt zo de kans om kennis te maken met het spelen bij de verschillende Nederlandse bookmakers. Zonder dat het je geld kost.

Een free bet bonus maakt het je mogelijk om zonder risico een weddenschap aan te gaan om een sportwedstrijd. Let wel altijd goed op de voorwaarden. De bookmaker geeft duidelijk aan waar je free bet aan moet voldoen.

Nu je weet wat een free bet is en hoe je gratis kunt wedden kom je tenminste goed beslagen ten ijs. Geen verrassingen meer en je weet precies hoe je met een free bet gratis kunt wedden en misschien wel een mooie winst kan maken.

Gratis wedden: veel gestelde vragen (FAQ)

Waarom kun je gratis wedden bij een bookmaker?

Misschien vraag je je nu af waarom een bookmaker gratis wedden weg geeft. Dat is een terechte vraag, want ook met een gratis weddenschap heb je de mogelijkheid om een mooi geldbedrag binnen te halen. Maar het antwoord ligt op zich voor de hand. Er zijn aardig wat bookmakers en wedkantoren actief. Het is dus moeilijk om echt op te vallen. En hoe val je als bookmaker het meeste op? Precies! Door jou gratis te laten wedden. Je kunt daarmee gelijk de bookmaker uitproberen en wellicht blijf je wel langer bij ze spelen. Het blijkt keer op keer dat de free bet bonus veel nieuwe spelers aantrekt. Logisch, want je kunt zo op een heel laagdrempelige manier het spelen bij een bookmaker uitproberen zonder dat je geld hoeft te storten.

Waar kan ik de beste gratis weddenschappen vinden?

Het is natuurlijk niet te doen om handmatig de sites van alle wedkantoren af te gaan om te kijken of er interessante promoties voor gratis wedden zijn. Je kunt daarom het beste gebruik maken van een site zoals deze. Wij hebben ons huiswerk alvast gedaan en alle opties voor wat betreft free bets voor je op een rijtje gezet.

Zijn er wekelijks gratis weddenschappen?

Iedere week zijn er mogelijkheden voor een free bet. Tijdens grote sportevenementen zijn er vanuit de bookies wel veel meer aanbiedingen om je te verleiden tot het plaatsen van een gratis weddenschap. Hou deze site dus goed in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de beste gratis weddenschappen.

Kan ik de winst van een gratis weddenschap cashen?

Heb je gewonnen met een free bet dan kun je natuurlijk gewoon gebruik maken van je winst. Lees altijd wel voordat je je aanmeldt bij de bookmaker even goed de spelregels door. Soms is er namelijk een maximum aan het bedrag dat je kunt opnemen en soms moet je het geld nog inzetten op andere weddenschappen.

Welke voorwaarden gelden bij gratis wedden?

De voorwaarden verschillen per promotie en per bookmaker. Lees dus altijd goed de spelregels door zodat je goed weet wat je kunt verwachten. De free bets worden door de bookmakers aangeboden om nieuwe spelers enthousiast te maken voor hun bedrijf. Ze willen daarbij natuurlijk een goede indruk achterlaten, dus een betrouwbare bookmaker met een Nederlandse licentie zal dus niet geheimzinnig doen over de regeltjes rondom de free bet bonus.